PROSTOVOLJCI

Pomagaj ustvariti nepozaben košarkarski spektakel

Postani prostovoljec na Noči zmaja!

Za brezhibno izpeljavo dogodka potrebujemo tudi tebe.

To poletje se bo v Ljubljani odvila težko pričakovana poslovilna tekma Gorana Dragića. ‘Gogi’ bo v družbi košarkarskih prijateljev na parket zadnjič stopil 24. avgusta v ljubljanskih Stožicah. Za brezhibno izpeljavo dogodka potrebujemo tudi tebe.

Biti prostovoljec na večjem športnem dogodku je edinstvena priložnost, da od blizu spoznaš organizacijo takšnega dogodka in vse segmente znotraj le-tega, morda pa navdušiš tudi organizatorje in postaneš del stalne razširjene ekipe podobnih prihajajočih tekmovanj. 

Delo prostovoljcev obsega različne naloge na številnih organizacijskih področjih. Z delom boste lahko pričeli že v sredo, 21. avgusta in z nami ostali vse do sobotnega večernega spektakla. Potrebovali bomo pomoč pri protokolu, logistiki, pripravi dvorane, medijih, izvedbi tekme in spremljevalnega programa in še kaj se bo našlo, v zameno pa ti ponujamo nepozabno izkušnjo, nova poznanstva in znanja ter potrdilo o opravljenem delu, ki ga lahko predložiš ob morebitnem prihodnjem iskanju svoje sanjske službe. Tudi del organizacijske ekipe je svojo poslovno pot pričel kot prostovoljci na podobnih prizoriščih.

Vsakega izmed izbranih prostovoljcev bomo usposobili za delo na dodeljenem področju, ga oblekli in nikoli pustili lačnega. Prvi korak je prijava na spodnjem obrazcu.

Veselimo se sodelovanja z vami!