POLITIKA VRAČILA

Vse odpovedi prijav na dobrodelno gala večerjo I feel Slovenia Night of the Dragon, ki morajo vključevati vaše popolne bančne podatke, je treba poslati na info@spontanzo.com. Odpovedi, prejete najkasneje do 5. avgusta 2024, bodo v celoti povrnjene, razen administrativne takse v višini 50 EUR, odpovedi do vključno 15. avgusta 2024 bodo povrnjene v višini 50 % celotne kotizacije oz 250,00 EUR. Vračila bodo izplačana po dogodku. Odpovedi, prejete po 15. avgustu 2024, ne bodo povrnjene.

Več na I Feel Slovenia Night of the Dragon pravno obvestilo.

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV ZA NAMENE DOGODKA

DA – s prijavo na dogodek potrjujem, da sem seznanjen/a s politiko zasebnosti I Feel Slovenia Night of the Dragon in dajem soglasje, da Fundacija Goran Dragić in Spontanzo d.o.o. kot upravljavec osebnih podatkov obdelujeta te podatke za namene vodenja evidenc udeležencev in me kontaktira po e-pošti v zvezi s prijavo, programom, spremljevalnimi materiali dogodka in mi pošlje anketo o zadovoljstvu po dogodku.

 

 

PRAVNO OBVESTILO

Lastnik spletnega mesta in domene nightofthedragon.com (v nadaljevanju spletno mesto I Feel Slovenia Night of the Dragon) je SPONTANZO, spontana kreativnost in šport, d.o.o., Savlje 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Spontanzo, d.o.o.).

Podatki na spletnem mestu so zgolj informativne narave in nimajo pravnih posledic, razen kadar je to izrecno navedeno.

Niti Spontanzo, d.o.o., niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja katerim koli tretjim osebam za kakršno koli škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani in/ali informacij na teh spletnih straneh ali bi bila v zvezi z njimi, ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Spontanzo, d.o.o., prav tako ne odgovarja za obliko in vsebino podatkov pridobljenih prek povezav, ki niso last Spontanzo, d.o.o., in prav tako ne odgovarja za spoštovanje zasebnosti na navedenih povezavah.

Pridržujemo si pravico, da vsebino teh spletnih strani kadar koli, na kakršen koli način in ne glede na razlog spremenimo brez vnaprejšnjega opozorila. Za kakršne koli posledice tovrstnih sprememb ne prevzemamo odgovornosti.

 

POLITIKA ZASEBNOSTI

Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

 

 

INFORMACIJE

Lastnik spletnega mesta, podjetje Spontanzo, d.o.o., bo s potrebno skrbnostjo poskušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov, hkrati pa si pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in/ali ga kadar koli preneha dopolnjevati brez vsakršnega predhodnega obvestila, in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

ZAŠČITENE ZNAMKE

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe in znake. Uporaba znamk je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem lastnika spletnega mesta.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vsa besedila, slike ter druge vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki. Kljub njihovi informativni naravi lastnik, če bi z njim radi poslovno sodelovali, ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov. Lastnik ali katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali naključno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta. Intelektualna lastnina na spletnem mestu, z znamkami in avtorskimi deli vred, je zaščitena. Nič na tej strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

VAROVANJE ZASEBNOSTI

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi dobili informacije in za to kontaktirajo s podjetjem. Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene in jih ne razkrivamo tretjim osebam. Vaš IP-naslov bi uporabili pri ugotavljanju težav s strežnikom in urejanju spletne strani. Naša spletna stran vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Podjetje ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki

Izjava o varstvu podatkov določa način oz. postopek zbiranja in uporabe osebnih podatkov, pridobljenimi prek spletnega mesta, ki ga upravlja Spontanzo, d.o.o.

Spontanzo, d.o.o. izjavlja, da varuje zasebnost vsakega obiskovalca spletnega mesta. Brez privolitve obiskovalcev ne bomo razkrili nobenih osebnih podatkov, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm za določene poklice, monetarne, proračunske in davčne zadeve, nadzora javne varnosti in varstva subjekta podatkov ali pravic in svoboščin drugih v obsegu, ki je nujen za dosego namena, zaradi katerega se določa omejitev, razen v zvezi z varstvom osebnih podatkov, ki so povezani z narodnim, rasnim in drugim poreklom, s političnimi, verskimi in drugimi prepričanji, z izobrazbo, zdravstvenim stanjem, razen nalezljivih bolezni ali spolnega vedenja.

Neosebni podatki

Po zakonodaji smemo zbirati vaše neosebne podatke, kot so: kateri brskalnik uporabljate, podatek o tem, s katere spletne strani ste bili povezani na naše spletno mesto. Na podlagi teh podatkov ne morete biti identificirani, nam pa koristijo le za pripravo učinkovitih storitev na spletnem mestu. Podatke o številu povezav s tretje spletne strani na našo spletno mesto lahko posredujemo lastniku ali upravljavcu tretje spletne strani, saj vas na podlagi teh podatkov ni mogoče identificirati. Kadar obiščete našo stran, lahko na vaš računalnik shranimo nekatere podatke (poznano kot ‘cookie’). Ti podatki pospešijo uporabo našega spletnega mesta, vendar pa jih lahko kadar koli izbrišete ali preprečite z ustrezno nastavitvijo v programski opremi.

Spontanzo, d.o.o. mora kot upravljavec zbirke osebnih podatkov na zahtevo posameznika:

– dopolniti ali popraviti osebne podatke, za katere se ugotovi, da so nepopolni, netočni ali neažurni.

– izbrisati osebne podatke, za katere posameznik tako zahteva in Spontanzo, d.o.o. nima posebnega pravnega interesa, da podatke hrani;

– omogočiti vpogled v katalog podatkov, vpogled v osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj, ter njihovo prepisovanje;

– posredovati izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;

– posredovati seznam tistih, katerim so bili v skladu s petim odstavkom 11. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov v določenem obdobju posredovani osebni podatki, ki so vsebovani v – zbirki osebnih podatkov in se nanašajo nanj;

– omogočiti vpogled v vire, na katerih temeljijo zapisi, ki jih o posamezniku vsebuje zbirka podatkov in metodo obdelave.

KATERE OSEBNE PODATKE ZBIRAMO?

Osebne podatke zbiramo za namene funkcionalnosti delovanja in prijavo na dobrodelno gala večerjo I feel Slovenia Night of the Dragon.

Uporabniki morajo za nemoteno prijavo na dobrodelno gala večerjo I feel Slovenia Night of the Dragon posredovati:

– Ime in priimek: hranimo za identifikacijo uporabnika ob prijavi.

– Naziv in podatki podjetja: hranimo za identifikacijo uporabnika ter izdajo računa oz. predračuna.

– Elektronska pošta: hranimo za obveščanje o pomembnih stvareh okoli dogodka, kot je denimo posredovanje računa oz. predračuna in ostalih pomembnih zadev, ki se nanašajo na udeležbo na dogodku.

 

VPOGLED V PODATKE

Uporabnik lahko kadarkoli zahteva vpogled v svoje podatke ali njihov izbris na naslov info@spontanzo.com. Zahteva bo obravnavana v roku 30 dni od datuma pošiljanja.

POLITIKA PIŠKOTKOV

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Google Analytics: Izklopi

(dopusti oz. onemogoči izdelovanje analitike z mojimi obiski spletnega mesta.)

Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na naši spletni strani

Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na zgornjem delu strani vprašamo za dovoljenje uporabe piškotkov.  Če dovoljujete uporabo piškotkov, kliknite na gumb »Zapri obvestilo« na desni strani. Nastavitev si bomo zapomnili za naslednji obisk.

S klikom na povezavo »politika piškotkov« vam, poleg opisa politike piškotkov naše spletne strani, omogočamo tudi možnost izklopa določenih piškotkov. To storite s klikom na povezavo »Izklopi«.

Vašo odločitev zapišemo v piškotek:

Nastavitev lahko v nadaljevanju vedno spremenite.

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.

DOBRODELNA GALA VEČERJA I FEEL SLOVENIA NIGHT OF THE DRAGON

Dobrodelna gala večerja I Feel Slovenia Night of the Dragon je enodnevni dogodek, ki ga organizira podjetje Spontanzo, spontana kreativnost in šport d.o.o., registrirano v Ljubljani, Sloveniji, z matično številko 6916198000 in sedežem na Savlje 6, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator).

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa in nastopajočih ter odpovedi dogodka kadarkoli, brez predhodnega opozorila.

Vsi udeleženci dogodka in obiskovalci ter ostali prisotni (v nadaljevanju “udeleženci”) soglašajo, da sme organizator uporabiti ves fotografski, avdio in video material, ki bi lahko prikazoval udeležence dogodka. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov v promocijske namene, objave v medijih in na spletu, v raziskovalne in/ali izobraževalne namene. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki se nanašajo na njihovo omembo ali podobo. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so udeleženci omenjeni ali prikazani.

Udeleženci se dogodka udeležujejo na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za morebitne izgubljene ali poškodovane predmete ter poškodbe, do katerih bi lahko prišlo na dogodku.

PRIJAVA NA DOBRODELNO GALA VEČERJO NIGHT OF THE DRAGON

Prijava na dobrodelno gala večerjo Night of the Dragon mora biti oddana prek spletnega obrazca in je potrjena, ko prejmete potrditveno elektronsko sporočilo.

Po uspešni prijavi boste na e-poštni naslov, naveden v prijavnem obrazcu, prejeli predračun v kolikor ste izbrali to opcijo plačila. Tega je potrebno poravnati v navedenem plačilnem roku. Račun se izstavi po plačilu predračuna.

Neplačilo predračuna ne pomeni avtomatske odjave z dogodka. Odjava mora biti v pisni obliki oddana na elektronski naslov info@spontanzo.com.

 

VSTOPNICE IN CENE

Vse cene vstopnic so navedene v EUR. Organizator si pridružuje pravico do zvišanja cen vstopnic po določenem datumu, če je tako navedeno na prijavnici ali na spletni strani in drugih digitalnih komunikacijskih kanalih organizatorja.

VSEBINA – PROGRAM

Vse pravice v vseh predstavitvah, dokumentih in gradivih, ki so objavljeni ali kakorkoli drugače dostopni kot del dogodka (vključno – vendar ne omejeno na katerikoli paket gradiv ali avdio ali avdio-vizualno snemanje dogodka (v nadaljevanju »vsebina«) si lasti Spontanzo d.o.o. ali pa so vključene v dovoljenje imetnika pravic. Nobena (i) fotografija, nobeno vizualno ali avdio snemanje; ali (ii) publiciranje, oddajanje ali kakršno koli razširjanje vsebine ni dovoljeno. Ni dovoljena distribucija, reprodukcija, modifikacija, shramba, prenos ali v kakršni koli obliki uporaba katere koli vsebine (razen če je uporabi pooblaščeni predstavnik za interne poslovne namene) in zlasti (vendar brez omejitev) se ne sme (kar mora zagotoviti vsak predstavnik): nalaganje (ang. upload) karkoli od vsebine na skupni sistem; vključi karkoli od vsebine na spletno stran ali na katerikoli intranet, posredovanje, ponovno dajanje v obtok ali kakor koli dajanje na voljo katero koli vsebino komurkoli drugemu; kakršna koli komercialna uporaba vsebine; ali uporaba vsebine na kakršen koli način, ki bi lahko kršil pravice tretjih oseb ali ki bi nas ali katero koli od naših povezanih družb spravil na slab glas.

Vsebine ne odraža nujno naših stališč ali mnenj.

VRAČILO PRIJAVNIN

Vse odpovedi prijav na dobrodelno gala večerjo Night of the Dragon, ki morajo vključevati popolne bančne podatke udeleženca, je treba poslati na info@spontanzo.com. Odpovedi, prejete najkasneje do 5. avgusta 2024, bodo v celoti povrnjene, razen administrativne takse v višini 50 EUR, odpovedi do vključno 15. avgusta 2024 bodo povrnjene v višini 50 % celotne kotizacije oz 250,00 EUR. Vračila bodo izplačana po dogodku. Odpovedi, prejete po 15. avgustu 2024, ne bodo povrnjene.

SOGLASJE ZA OBDELAVO PODATKOV

Politika zasebnosti

I Feel Slovenia Night of the Dragon zbira osebne podatke o udeležencih izključno tiste, ki so potrebne za namene prijave udeležbe na dogodku.

I Feel Slovenia Night of the Dragon zbira splošne fotografije in video o udeležencih med dogodkom za namene razširjanja in objave teh fotografij in videov na dogodkovni javno dostopni spletni strani https://www.nightofthedragon.com/ in https://www.nightofthedragon.com/en/ ter na kanalih družbenih medijev Spontanzo, d.o.o. in Fundacije Gorana Dragića kot tudi na dogodkovnih materialih za medije na spletu in v tiskani obliki.

Dobrodelna gala večerja I feel Slovenia Night of the Dragon je dogodek, organiziran v skladu s smernicami Evropske unije o varovanju osebnih podatkov, ki zadevajo:

– Pravico do pozabe – udeleženec lahko od organizatorja dogodku zahteva izbris njegovih/njenih informacij po zaključenem dogodku.

– Enostaven dostop do podatkov – udeleženec lahko od organizatorja dogodku zahteva kopijo njegovih/njenih podatkov.

– Pravica vedeti, kdaj je nekdo vdrl v podatke – organizatorji dogodkov se obvežejo, da bodo udeležence obvestili o morebitnem vdoru v podatke.

– Varstvo podatkov po zasnovi in privzeto – datoteke s podatki udeležencev se shranijo v zaščitenih računalnikih in upoštevajo običajne postopke varnega dostopa.

Za namene organizacije dogodka, statistične analize podatkov udeležencev in ustvarjanja uporabniških profilov za aplikacijo za dogodek bodo vaši osebni podatki (ime, priimek, organizacija / podjetje in e-poštni naslov) v elektronski obliki posredovani organizatorjem dogodka: I feel Slovenia Night of the Dragon in Meetpoint informacijske rešitve d.o.o.

I feel Slovenia Night of the Dragon si pridružuje pravico do sprememb Pravnega obvestila, objavljenega na datum zadnje posodobitve na spletni strani dogodka in v prijavnici. S sprejetjem zgoraj navedenega pravnega obvestila na prijavnici za dogodek lahko uspešno zaključite postopek prijave in se lahko udeležite dobrodelne gala večerje I feel Slovenia Night of the Dragon.

KONTAKT ZA POMOČ PRI PRIJAVI

Za dodatne informacije o postopku prijave oz. registracije za udeležbo na dogodku ali glede plačila ter tehnično pomoč, kontaktirajte Meetpoint informacijske rešitve d.o.o.: