Vstopnice v četrtek od 12.37 dalje samo na spletu

Dobrega pol leta do osrednjega v nizu dogodkov – poslovilne tekme, ki bo 24. avgusta potekala v ljubljanskih Stožicah – je Goran Dragić z ekipo ob prodaji vstopnic aktiviral še dva pomembna elementa promocije Gogijevega dobrodelnega leta 2024 – spletno stran in dobrodelno SMS številko 1919.

Prodaja vstopnic za poslovilno tekmo Night of the Dragon se bo pričela v četrtek, 15. februarja, ob 12.37 (razlog za to uro so najbolj pogoste številke, ki je Dragić nosil v karieri – 1, 2, 3 in 7). Vstopnice, katerih ponosni pokrovitelj prodaje je podjetje Petrol, bo mogoče kupiti le preko spleta, in sicer na platformi Eventim.

Odločitev o prodaji zgolj preko spleta je padla zavoljo izjemnega povpraševanja, ki nekajkrat presega ponudbo ter čim bolj enakovrednih možnosti za nakup.

 

Priljubljeni zlati kapetan najboljše slovenske reprezentance vseh časov bo v letu 2024 sicer organiziral kar pet različnih projektov. Najprej bo v sredini junija na Ptuju odprl svoje šesto prenovljeno zunanje košarkarsko igrišče, med 30. junijem in 6. julijem bo Laško gostilo jubilejni, deseti Košarkarski kamp Goran Dragić, 23. avgusta bo na sporedu gala dobrodelni dogodek z izborom zvezdniških ekip za poslovilno tekmo, 24. avgusta pa bo sledil veličastni spektakel Night of the Dragon. Dobrodelno leto se bo predvidoma novembra zaključilo z gala dobrodelno večerjo Olimpijskega komiteja Slovenije (v sodelovanju s Fundacijo Leona Štuklja in Miroslava Cerarja).

 

Vsa na teh dogodkih zbrana sredstva se bodo skupaj z SMS-donacijami, ki jih je mogoče od torka naprej posredovati prek številke 1919 s ključnima besedama GOGI5 (donacija pet evrov) in GOGI10 (donacija 10 evrov), zbirala za dva dobrodelna projekta, in sicer za program Botrstvo v športu (pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje) ter Fundacijo Goran Dragić. Oba programa primarno skrbita za razvoj mladih športnikov, ki nimajo sredstev za želeno udejstvovanje v njim ljubih disciplinah.

 

»Vsem ljubiteljem košarke v Sloveniji sporočam, da priprave na poslovilno tekmo Night of the Dragon napredujejo po načrtih. Z organizacijsko ekipo komaj čakamo na avgust. Naj še enkrat poudarim, da bo celoten izkupiček od prodaje vstopnic namenjen za dobrodelne namene. Skupaj bomo naredili pomemben korak za boljšo prihodnost mladih športnikov iz socialno ogroženih okolij in še naprej vračali skupnosti. Vsem bi se rad zahvalil za podporo, ki jo izkazujete že več kot pol leta pred dogodkom. Verjamem, da nam bo skupaj s košarkarskimi legendami, sponzorji in partnerji uspelo zbrati čim več sredstev. Želimo si biti sprememba v življenju otrok, ki to najbolj potrebujejo. Hvala, ker ste del te pomembne zgodbe. Se vidimo avgusta v Stožicah!« je iz Miamija sporočil izjemni Gogi, ki je z organizacijsko ekipo pripravil tudi uradno spletno stran www.nightofthedragon.com, na kateri je in še bolj bo mogoče prebirati o vseh njegovih aktivnostih v letu, ko se poslavlja od profesionalne kariere vrhunskega košarkarja (med drugim je na njej tudi povezava do nakupa vstopnic, ki bo ob pokroviteljstvu podjetja PETROL možna od četrtka, 15. februarja, od 12.37 dalje).

 

Na spletni strani boste našli zanimive podatke o Goranu Dragiću, izvedeli mnoge zanimivosti o njegovem življenju in karieri, lahko spremljali, kdo so potrjeni gostje košarkarskega spektakla, kmalu pa tudi kupili dobrodelne spominke, našli informacije o dobrodelnih aktivnostih ter izvedeli, kdo so sponzorji, partnerji, podporniki in organizatorji, ki stojijo za sodobno, povezovalno in ambiciozno zastavljenim projektom.