IGRALNA PODLAGA ASB GLASSFLOOR

Night of the Dragon, poslovilna tekma Gorana Dragića, se bo v zgodovino športnih dogodkov v Sloveniji zapisala zaradi več razlogov. Poleg številnih košarkarskih velikanov, ki bodo Gogijevo kariero počastili z obiskom njegovega zadnjega plesa v slovenski prestolnici, bo v Stožicah premierno predstavljena tudi igralna površina ASB GlassFloor!

Tehnologija ASB GlassFloor popolnoma spreminja izkušnjo ogleda tekme. V igro vnaša vizualno dimenzijo, ki je v Sloveniji še nismo imeli priložnosti doživeti. To digitalno igrišče spremeni tradicionalno igralno površino v dinamično platno in gledalcem v dvorani zagotavlja izkušnjo, ki na novo opredeljuje način dojemanja športaga doživetja.

"Predstavljajte si, da stopite na košarkarsko igrišče, ki oživi z živahnimi svetlobnimi učinki in se na vsako potezo odzove z očarljivimi vizualnimi efekti. To je izkušnja ASB GlassFloor. Visokozmogljiva steklena igralna površina z interaktivnimi zasloni revolucionarno spreminja navijaško doživetje. Od dinamičnega oblikovanja in spreminjanja barv do počasnih posnetkov v živo, animacij spremljanja igralcev, ki poudarjajo ključne akcije in trenutke. ASB GlassFloor ni le igrišče, temveč doživetje, ki bo na novo definiralo igro za igralce in navijače."

"Vključitev ASB GlassFloor v spektakel Night of the Dragon dokazuje, kako se lahko tehnologija in športna dediščina povežeta in brezhibno združita. Naše partnerstvo z Goranom Dragićem ob njegovem košarkarskem slovesu je dokaz potenciala za nadgradnjo športnih dogokov, ki ga premore ASB GlassFloor. Na košarkarskem spektaklu bo mogoče videti moč naše tehnologije in njenega vpliva na šport z ustvarjanjem nepozabnih spominov za košarkarje in navijače."

"Nad idejo uporabe ASB GlassFloora na dogodku Night of the Dragon sem navdušen. Ta inovativna noviteta bo z zanimivimi animacijami in vizualnimi učinki mojo poslovilno tekmo zagotovo dvignila stopničko višje. Poskrbela bo za nepozabno izkušnjo za vse košarkarske navdušence, ki me bodo spremljali ob mojem slovesu. Posebej sem počaščen, da bo ta izkušnja združila nemško in slovensko strokovno znanje – tehnološka platforma, obogatena z nepozabnimi video animacijami. Verjamem, da bo to spektakel, ki nam bo v Sloveniji ostal v spominu. Še posebej me veseli, da bomo to izkušnjo imeli priložnost doživeti v moji domači Ljubljani!"

VARNO

Patentirana površina s keramičnimi točkami zagotavlja odličen oprijem in elastičnost, ki presegata oprijem običajnih lesenih površin. Padec ali drsenje po tleh ne povzroča odrgnin.

INTERAKTIVNE INOVACIJE

ASB GlassFloor, v sodelovanju z inovatorji, povezuje šport, zmogljivostno tehnologijo in sodelovanje z navijači. Sistem združuje sledenje, zdravstvene podatke in orodja za treniranje ter podatke prevaja v dinamične vizualne podobe na stekleni igralni površini. Od dinamičnega umeščanja sponzorjev do predstav ob polčasih s pomočjo obogatene resničnosti lahko okrepimo izkušnjo ter zagotovimo neprimerljivo vključenost in vrednost za športnike, klube, tekmovanja, sponzorje in navijače.

CERTIFICIRAN INŽENIRING

ASB GlassFloor je certificiran za profesionalne športne dogodke in izpolnjuje standarde organzacij FIBA, IHF in FIVB. Ustreza standardu EN 14904 za elastična športna tla, saj s svojo elastičnostjo in nedrsečimi površinami zagotavlja varnejše in sklepom prijazne pogoje za športnike.

NEOMEJENE MOŽNOSTI

Sistem ASB GlassFloor je zasnovan za brezhibno izkušnjo igralcev in gledalcev, zato ga je mogoče prilagoditi za prikaz dinamičnih vsebin kot so logotipi ekip, sponzorski oglasi, videoposnetki in vizualno osupljive grafike.